Reporter
|
torek, 8. junij 2021 ob 06:36 |
Znani okoljevarstvenik Anton Komat pravi, da smo v času epidemije sredi zarote proti človečnosti, da »ždimo zamaskirani sredi strahov v dilemi,...
|
|
zurnal24.si
|
ponedeljek, 7. junij 2021 ob 14:59 |
Globalizacija hrane je v zadnjih letih v nizkocenovne trgovske centre prinesla ogromno sadja in zelenjave, ki je škropljena s pesticidi in umetnimi barvili. Zato je zdaj bolj kot kadarkoli pomembno,...
|
|
Svet 24
|
ponedeljek, 7. junij 2021 ob 13:34 |
S potrošnico ekološke hrane Suzano Vurunić smo govorili o tem, zakaj ji je pomembno, da so živila, ki jih kupuje, ekološko pridelana.
|
|
SiOL.net
|
ponedeljek, 7. junij 2021 ob 13:15 |
Potrošnica ekološke hrane Suzana Vurunić razkriva svoje razloge za prehranjevanje z eko izdelki in razloži, zakaj zaupa certifikatu EKO.
|
|
Delo
|
ponedeljek, 7. junij 2021 ob 13:11 |
»Sam eko hrano ločim po veliko bolj pristnih okusih,« razloži Andrej Gnezda, potrošnik ekološke hrane. Največja razlika pa se skriva drugje.
|
|
Nova24TV
|
petek, 4. junij 2021 ob 20:05 |
Nove informacije nakazujejo, da je bil covid-19 razvit v laboratoriju v Wuhanu, financiranje domnevno “pobeglega” virusa pa so, preko nevladnih organizacij v rokah milijarderjev, dobavljali odpadniški elementi globoke države v ZDA. Šlo naj bi za eksperimentiranje z virusi v “varnem...
|
|
Delo
|
četrtek, 3. junij 2021 ob 06:30 |
»Zdravnika Amerike« v slabo luč postavlja elektronsko dopisovanje, ki ga je pridobil Washington Post.
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Naprej > Konec >>
|